3.03.2012

Tombo Ati | Obat Hati

Tombo Ati | Obat Hati

Tombo Ati iku limo perkorone...
Kaping pisan moco Qur’an lan maknane...
Kaping pindo sholat wengi lakonono...
Kaping telu wong kang sholeh kumpulono...
Kaping papat kudu weteng ingkang luwe...
Kaping limo dzikir wengi ingkang suwe...
Salah sawijine sopo iso ngelakoni...
Mugi-mugi Gusti Allah nyembadani...


EmoticonEmoticon